Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ομιλία του Προέδρου στο προσυνέδριο της Ρόδου



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκλεισε ως εξής:
  Υπάρχει ελπίδα και την ελπίδα θα τη χτίσουμε όλοι μαζί, απομονώνοντας τα ακραία στοιχεία. Δεν μπορεί στη πατρίδα της Δημοκρατίας να έχουμε νεοναζιστικά σχήματα, δεν μπορεί να έχουμε κόμματα, τα οποία τιμούν τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος κατέσφαξε τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας. Δεν είναι δυνατόν σε αυτόν εδώ τον τόπο κάποιοι να συνεχίζουν να απειλούν με εθνικό διχασμό.
Οι απειλές έπιασαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου. Απείλησαν τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους ότι αν δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν θα παίρναμε τη δόση και δεν θα είχαμε μισθούς και συντάξεις. Ψήφισαν λοιπόν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου και η δόση δεν δόθηκε ούτε τον Ιούλιο, ούτε τον Αύγουστο, ούτε τον Σεπτέμβριο, ούτε τον Οκτώβριο, ούτε τον Νοέμβριο και οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονταν, γιατί ουσιαστικά το ελληνικό κράτος κινείται από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. 

Θα πρέπει να καταλάβουν οι τοκογλύφοι και τα ντόπια όργανά τους ότι αυτός εδώ ο τόπος δεν σηκώνει κατακτητές, αυτός εδώ ο τόπος δεν σηκώνει επιτρόπους, αυτός εδώ ο τόπος δεν σηκώνει πολιτικές υποταγής. 

Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, άμεση καταγγελία των μνημονίων, εθνική πολιτική, βίαια μείωση των φόρων, αναπτυξιακή πολιτική, όχι στους συνεταίρους, όχι στο να δώσουμε τον ΟΠΑΠ στον «κολλητό» μας με 500 εκατ. ευρώ, όσα ήταν τα κέρδη του 2012 για να μας στηρίξουν στις εκλογές. Ναι στις αποκρατικοποιήσεις, αλλά όχι στο ξεπούλημα, ναι στις αποκρατικοποιήσεις, αλλά με δέσμευση ότι εκεί που θα γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις θα υπάρχουν επενδύσεις. Όχι να πουλάμε την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης χωρίς τη δέσμευση ότι θα λειτουργήσει, όχι να δίνουμε στους εμίρηδες, που πίσω από αυτούς πολλές φορές κρύβονται κάποιοι κακομοίρηδες, ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις χωρίς να υπάρχει κανένας συντελεστής δόμησης, χωρίς να υπάρχει ο όρος του συντάγματος για τον αιγιαλό και την παραλία και σε έναν μικρό ξενοδόχο, ο οποίος θέλει να κάνει μια επένδυση αυτή τη στιγμή στα Δωδεκάνησα για μια άδεια, να του «βγάζουν το λάδι» επί χρόνια ολόκληρα. 

Θα πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες αντιμετώπισης των επενδυτών αλλά και των Ελλήνων πολιτών. Δεν πάμε την χώρα αυτή να την ξεπουλήσουμε, πάμε να την ξαναχτίσουμε και να κάνουμε εκείνους που μέχρι σήμερα την διέλυσαν να πληρώσουν ακριβά. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει δρόμος, τον χτίζουμε όλοι μαζί και το βήμα τώρα σε εσάς προκειμένου να ακούσουμε τις προτάσεις σας για την δημιουργία της Εθνικής μας Αντιπρότασης.



Ευχαριστώ πολύ.»
Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου κάνοντας κλικ !
Παρακολούθησε σχετικό βίντεο 15/03/2013, κάνοντας κλικ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.