Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ομιλία του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Τρίπολη 3/03/2013



Ο Πρόεδρος  κ. Καμμένος  είπε μεταξύ άλλων:

«Μιλήσαμε λοιπόν και προειδοποιήσαμε και λέμε τώρα, από εδώ, από την Τρίπολη ότι αυτό το ταξίδι που μας έχουν οδηγήσει οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες με συνεργούς τη Γερμανία και τους Έλληνες πολιτικούς της συγκυβέρνησης είναι στη μέση. Αν διαβάσει κανείς αυτά που περιγράφουν το μνημόνιο και τις εκθέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα δει ότι μιλάμε με απόλυτη σαφήνεια.
Σύμφωνα με την έκθεση Τόμσεν, βρισκόμαστε στο 50% της εσωτερικής υποτίμησης, δηλαδή θα πρέπει να υποτιμηθεί εσωτερικά η χώρα για άλλο ένα 50%, που σημαίνει μείωση μισθών και συντάξεων, η οποία γίνεται αυτόματα. Θα γίνει μέσα στον Απρίλιο η μείωση μισθών και συντάξεων. Λένε ψέματα ακόμα μια φορά, όπως εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό τον Ιούνιο και τον Μάιο, θα ρίξουν και άλλο τον κατώτερο μισθό αλλά και τις συντάξεις για να κάνουν εσωτερική υποτίμηση. Μια εσωτερική υποτίμηση, η οποία σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ψωνίζει από συγκεκριμένα  σουπερμάρκετ που θα ανοίξουν στα περίχωρα της κάθε πόλης. Εσωτερική υποτίμηση σημαίνει ότι θα προχωρήσει η κατάσχεση των σπιτιών, η κατάσχεση των χωραφιών και η λήξη κάθε δραστηριότητας πρωτογενούς παραγωγής. Θα σταματήσει να καλλιεργείται η γη, θα έρθει ο νέος διατροφικός κώδικας, όπως λέει η νέα τάξη πραγμάτων, και ο έλεγχος των υδάτινων πόρων.

Πρέπει λοιπόν σε αυτήν την πολιτική όλος ο Ελληνικός λαός να βγει και να πει «Τέλος, φεύγετε αυτή την στιγμή». Σε αυτή την πολιτική πρέπει να αντισταθούμε. Πρέπει να δείξουμε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Τρόμος και φόβος είναι τα κακά σενάρια τα οποία ζούμε. Μόνο αυτό είναι ο εφιάλτης. Όταν τους πετάξουμε από εδώ μέσα, και την εσωτερική τρόικα και τους τοκογλύφους δανειστές, όταν ο κύριος Τράα και ο κύριος Φούχτελ και οι διάφοροι αυτοί νεοναζιστές φύγουν από τα ελληνικά υπουργεία, όταν οι υπάλληλοι των υπηρεσιών μας δεν θα αναγνωρίζουν τους επιτρόπους, όταν πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας, θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στις γειτονιές της Ελλάδας και θα το φέρουμε σύντομα και θα το φέρουμε όλοι μαζί.»
Παρακολούθησε σχετικό βίντεο, κάνοντας κλικ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.