Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Από την ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσυνέδριο στη Πάτρα, 2/03/2013



Ο κ. Καμμένος  μεταξύ άλλων  τόνισε:

«Η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος είναι πλέον πασιφανής, είναι επιβεβλημένη. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πρέπει να προασπίσουμε το Σύνταγμα της χώρας και το Σύνταγμα επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Είναι ευθύνη όλων μας η αποκατάσταση του Συντάγματος. Σήμερα δεν υπάρχει Δημοκρατία, σήμερα βλέπουμε ότι από τη μια μεριά η Βουλή έχει καταργηθεί, δεν περνούν πλέον νόμοι στη Βουλή, έρχονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες επικυρώνουν τις υπουργικές αποφάσεις που λαμβάνονται 40 μέρες πριν έρθουν στο Κοινοβούλιο.

    Η κυβέρνηση φέρνει τροπολογίες, με τις οποίες νομοθετεί παράνομα σε διεθνείς συμβάσεις και οι διορισμένοι υπουργοί-υπάλληλοι των τραπεζών δεν απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο των βουλευτών. Το Κοινοβούλιο έχει καταργηθεί. Σιγά-σιγά με νομοθετήματα προχωρούν στην παράδοση του ελληνικού λαού, της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας στις τράπεζες και στις εισπρακτικές εταιρείες. Και αυτό αφορά όλους μας». 

«Εκείνος ο οποίος κατέχει ένα χωράφι ή ένα κεραμίδι, που έλεγαν οι παλιότεροι, δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο του. Από την επόμενη μέρα, σύντομα, θα έρθουν εισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες θα αναλάβουν την είσπραξη των φόρων. Και με ποιο δίκαιο; Το Αγγλικό δίκαιο. Όλα τα δάνεια, τα καταναλωτικά και τα στεγαστικά που έδιναν αφειδώς οι τραπεζίτες τα προηγούμενα χρόνια, έχουν μετατραπεί σε εγγυήσεις που έχουν σταλεί στον EFSF. Απόφαση θα παίρνουν τα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Οι ίδιες οι εισπρακτικές εταιρίες που θα αναλάβουν την είσπραξη, θα αναλάβουν και τους φόρους. Γι’ αυτό έκλεισαν τις ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου οι εισπρακτικές αυτές εταιρίες να έρθουν και να δημεύσουν τις περιουσίες των Ελλήνων.» 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα Κίνημα που περιλαμβάνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες από το μεγάλο Δημοκρατικό και Πατριωτικό Τόξο.  Δεν είμαστε μια φωνή διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε ένα Κίνημα το οποίο ξέρει μόνο να λέει «όχι» στους δανειστές, να χτυπάει τη Μέρκελ ή να χτυπάει τους τραπεζίτες. Είμαστε ένα Κίνημα που κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να βγούμε από το μνημόνιο.   

Γιατί κάποιοι, φαίνεται, είναι στις λίστες του Χριστοφοράκου και εκβιάζονται από τη Μέρκελ και την πολιτική της Γερμανίας, προκειμένου να εκτελούν το σχέδιο παράδοσης της χώρας.»

«Το μήνυμα που τους στέλνουμε, από εδώ, από την Αχαΐα είναι: «μαζέψτε τα τώρα και φύγετε, αλλά δεν θα φύγετε χωρίς να πληρώσετε. Έχουμε βγάλει το λογαριασμό και ο λογαριασμός είναι και ποινικός και αστικός». Θα δημευθούν οι περιουσίες όχι των Ελλήνων οικογενειαρχών, αλλά οι περιουσίες εκείνων οι οποίοι κατέκλεψαν την Ελλάδα, εκείνων που λήστεψαν τον ελληνικό λαό.»

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η δημοκρατική δύναμη εκείνη που έδειξε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. 

Ελάτε λοιπόν εδώ, πάρτε το βήμα. Όλες οι φωνές θα ακουστούν και εκείνες που θέλουν να υπάρξει διεύρυνση και εκείνες που δεν θέλουν να υπάρξει διεύρυνση. Αλλά όλες οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι αποφάσεις δημοκρατικές, αποφάσεις μέσα από το συνέδριο, αποφάσεις που όλοι μας θα σεβαστούμε και θα προχωρήσουμε στο αύριο. 

Τελειώνω λέγοντάς σας ότι οι ημέρες που έρχονται μέχρι την απαλλαγή της χώρας, είναι ημέρες που θα πρέπει όλοι να εργασθούμε σκληρά μαζί με τους συμπολίτες μας. Δεν πρόκειται να ξεκινήσει η επανάσταση του ελληνικού λαού αν ο καθένας από εμάς δεν βγει έξω να πιάσει στο χώρο δουλειάς, στη γειτονιά ,στο σχολείο, στο ΤΕΙ , στην πλατεία, στην καφετέρια, τις Έλληνιδες και τους Έλληνες που έχουν φοβηθεί από αυτή την τακτική της σημερινής κυβέρνησης, από το «δόγμα του σοκ». Από αυτούς που φοβήθηκαν όταν τους είπε ο Σαμαράς προεκλογικά ότι δεν θα υπάρξουν μισθοί και συντάξεις τον Ιούνιο αν δεν τους ψηφίσουν, από εκείνους που τρόμαξαν όταν τους είπε ο Βενιζέλος ότι θα πτωχεύσει η χώρα και δεν θα έχουμε να φάμε. 

Πρέπει να βγούμε και να δώσουμε την ελπίδα στον ελληνικό λαό, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που έκαναν στο Γοργοπόταμο οι προγονοί μας, όταν ενώθηκε ο ΕΔΕΣ με τον ΕΛΑΣ και τίναξαν στον αέρα το γεφύρι των Γερμανών. Μπορούμε να ενωθούμε και να μην πάμε στον εθνικό διχασμό αλλά στην εθνική ενότητα και να φέρουμε πάλι το χαμόγελο στην πατρίδα μας. Καλή δύναμη σε όλους. Μαζί προχωράμε και θα σας ακούσουμε, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί το κίνημα του αύριο.»
Παρακολούθησε σχετικό βίντεο, κάνοντας κλικ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.