Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Τι λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ξάνθης

ΑΙΣΧΟΣ!!! Η Κυβέρνηση ΚΑΤΑΡΓΕΙ τις Αστυνομικές Σχολές Ξάνθης και Ροδόπης  και μετατρέπει τις (σχολές) σε....Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών!!! Η απίστευτη είδηση διέρρευσε τάχιστα χθες στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα να προκληθεί ιδιαίτερα μεγάλη αναστάτωση και έντονος προβληματισμός στον κόσμο....
     Την ίδια ώρα κι ενώ «σιωπούν» προς το παρόν για το συγκεκριμένο θέμα Δημήτρης Σαλτούρος του ΠΑΣΟΚ και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ, σύσκεψη πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 10 το πρωϊ στο γραφείο του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη που βάζει μπροστά και πάλι τους...άλλους κατά πάγια τακτική!!!! 
         Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός με το που πληροφορήθηκε τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις, επικοινώνησε με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Δένδια, μεταφέροντάς του τον έντονο προβληματισμό του και την ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ της τοπικής κοινωνίας για τις εξελίξεις αυτές («διαλύετε» έτσι τον κοινωνικό ιστό των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης) φέρεται να του είπε, ενώ ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο «Μ» ότι «είχα συνεχείς επαφές σήμερα για το θέμα αυτό με τον κύριο Γιαννακίδη, επίσημα δεν έχει τελειώσει ακόμη το συγκεκριμένο θέμα, δεν θα επιτρέψουμε η Ξάνθη να γίνεται «πόλη λαθρομεταναστών» και να καταργηθεί η Σχολή, ενώ όπως μας είπε, «ο Δήμος Ξάνθης προγραμματίζει για την ερχόμενη βδομάδα και μπαίνει ΜΠΡΟΣΤΑ δυναμικές κινητοποιήσεις για την ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ των Αστυνομικών σχολών»!!! 
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δελτίο τύπου για το ίδιο θέμα εξέδωσαν χθες και οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» αποκαλύπτοντας ότι «οι 100 πρώτοι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν από την Παρασκευή», τονίζοντας με έμφαση τα παρακάτω: 
«Κατόπιν πληροφοριών ενημερώνω τους πολίτες της Θράκης ότι οι Αστυνομικές Σχολές Ξάνθης και Ροδόπης θα μετατραπούνε σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών.
Σήμερα 03Αυγουστου 2012 ήδη μεταφέρονται στην αστυνομική σχολή Ροδόπης περίπου 100 λαθρομετανάστες. 
Για το λόγω αυτό συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη αύριο Σάββατο 04 Αυγούστου 2012 από τον Περιφερειάρχη κ. Α. Γιαννακίδη.
Η Ξάνθη, η Ροδόπη και η Θράκη γενικότερα έχει πολύ μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης που μας έχουνε επιβάλλει με τις πρακτικές τους η Τριανδρία Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη.
Η λαθρομετανάστευση είναι ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με κεντρικό κυβερνητικό σχεδιασμό και όχι με σπασμωδικές κινήσεις.
Να ξέρουν όλοι όσοι ακολουθούν τέτοιου είδους τακτικές ότι τόσο εμένα προσωπικά όσο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα μας βρουν απέναντι τους.
Ευστρατίου Ν. Χαράλαμπος
Αν. Τομεάρχης ΑΜ – Θράκης»
ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ενημερώνουμε τους πολίτες του Ν. Ξάνθης ότι κατόπιν πληροφοριών που έχουμε οι Αστυνομικές Σχολές Ξάνθης και Ροδόπης θα μετατραπούνε σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών.
Σήμερα 03 Αυγούστου 2012 ήδη μεταφέρονται στην αστυνομική σχολή Ροδόπης περίπου 100 λαθρομετανάστες.
Για το λόγω αυτό καλούμαι όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας, να παρευρεθούν στην έκτακτη σύσκεψη φορέων αύριο Σάββατο 04 Αυγούστου 2012 και ώρα 10:00π.μ που συγκαλείται από τον Περιφερειάρχη κ. Α. Γιαννακίδη στην Κομοτηνή προκείμενου να καταγράψουν, να προβάλουν και να ενημερώσουν παράλληλα την κοινωνία του Νομού μας για τις τακτικές «ΧΟΥΝΤΑΣ» που ακολουθούν η Τριανδρία Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη μετά το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων για την Να ξέρουν όλοι όσοι ακολουθούν τέτοιου είδους τακτικές ότι θα βρουν απέναντι τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Συντονιστική Επιτροπή 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.